Tre poeng etter overtidsdrama

Vår kaptein Eirik Schulze sikkert oss tre poeng på overtid i en tøff kamp.

Tirsdag kveld tok vi imot Sogndal på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #10.

Lagene byttet litt på ball de første fem minuttene før vi fikk etablert oss høyt på Sogndals banehalvdel. Vi var nærme scoring da et hjørnespark fra Sander Sjøkvist endte i beina på Sivert Sira Hansen. Stopperen satt ballen like utenfor, og dommer blåste av for et frispark i feltet. I det 27. minutt scoret bortelaget på sin første sjanse i kampen 0-1

Mot slutten av omgangen kom vi til flere sjanser. På overtid fyrte Kaya Makosso knallhardt av fra distanse, Sogndals sisteskanse ble tvunget til å gi en retur. Tom Strannegård var på hugget og satt utligningen til 1-1 med omgangens siste berøring. Vi var dermed like langt davi gikk i garderoben.

Sogndal skapte noen sjanser de første 15. minuttene av andre omgang, men vår #1 var våken og fikk avverget det som kom. Da uret bikket 60. stupet Mathias Grundetjern inn med hodet først på et innlegg. Godt kriget av Mathias men Sogndal fikk blokkert og ryddet unna.

Salim Nkubiri kom uhyre nærme å sende oss i ledelsen etter 67. minutter da han kom alene med keeper. Sogndals målvakt fikk reddet forsøket til Salim.

Det ble en nervepirrende siste del av kampen. Det så ut som det gikk mot poengdeling men på overtid hamret Eirik Schulze inn 2-1 og sikret tre poeng.