Tre nye poeng og på sikker plass etter kveldens kamp mot Åsane

Vi vant 3-1 i kveldens kamp mot Åsane! Foto: Tor Erik Schrøder.

Vi tok imot Åsane til kamp på Sparebanken Sør Arena i runde #24 av OBOS-ligaen.

Første omgang

Vi åpnet offensivt og etter 6 minutter spilt, kom Sigurd Grønli seg til enden av 16-meteren og fyrte av. Forsøket traff tverrliggeren og spratt ut i returrommet, der Åsane fikk klarert. Etter 17 minutter spilt, driblet Mustapha Isah seg pent inn i boksen til Åsane og fyrte av et skudd mot mål, men bortelagets sisteskanse fikk reddet skuddet.

Like før halvtimen fikk vi en corner, som Ludvig Begby slo inn foran motstanders mål. Vår kaptein Eirik Schulze steg til værs, men headingen gikk utenfor mål. Minutter senere gjorde keeper, Jacob Pryts en feberredning på strek. Like etter gjorde dansken nok en god redning etter en Åsane-corner. Like før pause sendte Isah en god ball til Fredrik Pålerud, som fikk lagt inn i boks. Der ventet Mathias Grundetjern, som akkurat ikke fikk beina på ballen. Lagene gikk dermed til pause 0-0 på Sparebanken Sør Arena.

Andre omgang

Tidlig i andre omgang åpnet vi målkontoen! Mathias fikk med seg ballen mot Åsane-målet, men keeper reddet. Returen gikk i beina på Eirik Schulze, som midtbanespilleren satt i mål! 1-0 til Start! Men det stoppet ikke der.

Tre minutter senere sendte Sigurd Grønli en pen pasning til Mathias, som sendte ballen rett i mål og 2-0 til Start.

I det 55 spilleminutt fikk gjestene straffe, som tidligere Start-spiller Steffen Lie Skålevik satt i venstre hjørnet av målet. 2-1 mellom lagene.

Kampen roet seg ned tempomessig og vi ble spilt lavere i banen. Likevel kom vi til muligheter og etter 79 minutter kunne vi igjen juble da Ludvig kom seg fri på venstre kant og sendte ballen pent til Kristoffer Hoven i boks. Den høyreiste spissen satt ballen i mål og 3-1 til Start!

Vi holdt ut til sluttsignalet og vi tok alle poengene på hjemmebane!