Sendt tomhendt hjem fra Østfold

Sander Sjøkvist tente håpet om poeng da han med 20 minutter igjen reduserte til 2-1 på straffespark, men reduseringen til tross ble vi sendt tomhendt hjem fra Moss og Melløs Stadion.

Etter seier på 16. mai var det et Start-lag på jakt etter å starte en aldri så liten seiersrekke som dro til Moss og Melløs Stadion tirsdag kveld. Vi var tvunget til å gjøre to endringer i startelleveren da Fredrik Pålerud var utilgjengelig med en skade, mens Jesper Gregersen måtte sone karantene etter fire gule kort. Inn i laget kom Deni Dashaev og Marijan Cosic.

Det var Moss som skulle få den beste førsteomgangen på Melløs. Hjemmelaget hadde mest ball og flest sjanser, og etter 39 minutter klarte ikke Jasper Silva Torkildsen å stenge buret lenger. Et lavt innlegg fra høyre gled gjennom hele feltet og Ian Hoffmann kunne sette inn omgangens eneste mål.

I den første omgangen ble vi tvunget til å gjøre et bytte, da Marijan Cosic ble skadet. Svensken ble erstattet av Kristoffer Hoven.

Til tross for en oppløftende innledning på den andre omgangen var det hjemmelaget som økte ledelsen 9 minutter inn. Marius Andresen banket inn 2-0-målet.

Hjemmelaget kjørte på etter å ha doblet ledelsen, og kun en vanvittig god Jasper Silva Torkildsen sto i veien for flere scoringer.

Med omtrent 25 minutter igjen å spille Fabian Ness inn til fordel for Deni Dashaev, og etter kun noen minutter på banen fikk han et innlegg blokkert - av en hånd/arm fra Moss - og vi fikk straffe. Sander Sjøkvist konverterte straffen til scoring, og vi luktet poeng.

Kaptein Eirik Schulze var kun noen få centimetre unna å utligne da han fyrte av fra 20 meter, men avslutningen sneiet tverrliggeren og gikk over mål.

Nærmere kom vi ikke, og det endte 2-1 til hjemmelaget på Melløs.