Poengdeling mot Levanger

Det endte 1-1 på Sparebanken Sør Arena i kveldens kamp mot Levanger FK.

I kveldens kamp tok vi imot Levanger FK i OBOS-ligaen runde 22 på Sparebanken Sør Arena på en helt ny kunstgressmatte.

Første omgang

Kampen startet med at Levanger fikk trille mye ball. Likevel kom vi til den første store sjansen. Mustapha Isah dro seg fint inn på kanten og fant Fredrik Pålerud i boks. Dessverre ble forsøket til Pålerud blokkert av en Levanger-spiller.

Etter 15 minutter spilt, fikk vi nok en stor sjanse til scoring. Etter fine kombinasjoner endte ballen hos Ludvig Begby som fikk en mulighet på mål, men igjen så ble skuddet blokkert. Like etterpå ble Isah spilt igjennom alene med keeper og prøvde seg fra skrå vinkel. Levangers sisteskanse Morten Sætra, fikk avverget scoring og fortsatt 0-0 mellom lagene.

Like over halvtimen spilt, tok Sivert med seg ballen fremover i banen og fintet seg forbi flere Levanger-spillere. Han fikk gitt ballen til Ludvig på venstre side av Levangers boks, men igjen blir skuddet blokkert. Omgangen mistet litt intensitet med tiden og ingen av lagene kom til de store sjansene de siste 10 minuttene. Dermed gikk lagene til pause på 0-0.

Andre omgang

I andre omgang fikk vi tidlig et frispark i god posisjon fra cirka 20-meter. Ludvig gikk frem for å ta det og skjøt et nydelig frispark. Dessverre gjorde Levangers-keeper en kjemperedning og målet uteble.

Etter 56 minutter spilt, danset Isah seg forbi to Levanger-forsvarere og fikk sendt ballen til Mathias Grundetjern. Mathias havnet i en duell med en motspiller innenfor 16-meteren og gikk i bakken, men taklingen er god og ingen straffe.

Etter 70 minutter fikk kaptein Eirik Schulze kriget seg mot mål og fikk fyrt av et skudd. Forsøket endte i klypene på keeper. Like etter fikk Isah nok en mulighet, men ballen gikk i hendene på keeper. Men målet kom til slutt og det var superinnbytter, Sander Sjøkvist som satt ballen i mål etter 72 minutter, med et pent skudd fra langt hold! 1-0 til Start!

Dessverre ville ikke Levanger være noe dårligere og satt utligningen på en corner etter 82 minutter spilt. 1-1 mellom lagene. Vi var nære med å ta ledelsen igjen med et skudd fra Sivert like utenfor Levangers 16-meter, men ballen gikk akkurat til venstre side for mål.

Vi prøvde å mane fram mål nummer to, men det ville ikke la seg gjøre. Det endte uavgjort 1-1