Ny seier i kveldens kamp mot Bryne

Den ubeseirede rekken fortsatt da vi vant 2-1 mot Bryne på Sparebanken Sør Arena lørdag ettermiddag!

Vi tok imot Bryne til kamp på Sparebanken Sør Arena i runde #26 av OBOS-ligaen.

Kampen ble sparket i gang klokken 17:00 med Londsia i fyr og flammer fra første sekund. Like over 5 minutter spilt disket Jacob Pryts opp med en prakt redning. Det bølget frem og tilbake i høyt tempo de første 10 minuttene uten at noen av lagene fikk uttelling.

Etter 21 minutter spilt ble Mathias Grundetjern spilt gjennom av Mustapha Isah og fyrte av, men skuddet gikk ut til corner. Like etter la Isah inn en god ball til Ludvig Begby fra høyre kant, som ikke fikk stokket beina og fikk ikke ballen på mål.

Etter 38 spilte minutter ble Eirik Schulze lagt i bakken i Brynes boks, men dommer mener taklingen er god og ingen straffe. I det 41. spilleminutt ble Mathias Grundetjern spilt gjennom av Eirik Schulze, Mathias satt ballen i nota bak Brynes sisteskanse for 1-0 like før pause.

Mathias var frempå igjen fire minutter senere og fikk avsluttet med hodet på et innlegg, men avslutningen endte på Brynes målvakt. Vi gikk dermed til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang startet med et brak! Sigurd Grønli slo inn et herlig innlegg som Sebastian Griesbeck satt pent i mål! 2-0 til Start!

Men gjestene ga ikke opp og fikk ballen i mål etter 55 minutter spilt. De neste minuttene trillet gjestene mye ball, men fikk ikke ballen i mål. I det 74 minutter spilleminutt kombinerte Mathias og Ludvig pent ved Brynes 16-meter, men muligheten uteble.

Like etter sendte Mathias en nydelig pasning på tvers til Kristoffer Hoven. Spissen fyrte av et skudd, men ballen snek seg like utenfor venstre stolpe! Bryne var frampå igjen og utfordret keeper Jacob Pryts, som svarte godt og vartet opp med en klasseredning. Det ble spennende mot slutten, men guttene bet seg fast og sikret tre nye poeng da kampen endte 2-1