Målshow og seier mot serielederen

Målbonanza og tre poeng i 4-3 seier mot serielederen Egersund på Sparebanken Sør Arena!

På fotballens nasjonaldag tok vi imot Egersund på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaen runde #8.

Etter 10 minutter kom den første scoringen. Vår kaptein Eirik Schulze satt ballen pent i mål med sin venstre fot og 1-0 til Start. Kun minutter etter er Mathias Grundetjern nærme med å gjøre det til 2-0, men skuddet gikk like over. Istedenfor utligner Egersund og vi var like langt.

I det 22 spilleminutt var Mathias nærme igjen, men en god redning fra Egersunds sisteskanse hindret scoring. Litt over halvtimen måtte Fredrik Pålerud ut, mens Deni Dashaev kom inn.

Vi hadde flere muligheter til å score, men det var først etter 42 minutter at vi kunne juble igjen. Mathias Grundetjern får ballen fra Salim Nkubiri og gutten fra Flekkerøya fikk satt den i mål. Like før pause fikk dessverre Egersund også sitt andre for kvelden. Lagene gikk til pause 2-2 etter en målrik første omgang.

Mathias Grundetjern og Eirik Schulze scoret to mål hver mot Egersund

I starten av andre omgang åpnet gjestene offensivt og fikk satt sitt tredje for dagen. Etter 51 minutter prøvde Mathias seg igjen, men igjen så reddet Egersunds keeper skuddet fra spissen.

Rett over timen spilt, fikk Salim Nkubiri driblet seg fint inn i Egersunds 16-meter, men kantspilleren fikk ikke ballen i mål eller til en medspiller. I det 70 spilleminutt fikk Mathias Grundetjern lagt inn et nydelig innlegg til kaptein Eirik Schulze, som satt den pent i mål. Igjen så ble det uavgjort på Sparebanken Sør Arena! Like etter danset Salim Nkubiri seg gjennom Egersund-forsvaret og fikk lagt ballen til Mathias som satt den lett i mål.

Vi holdt ledelsen helt inn og vinner 4-3 over serielederen.