Målfest og tre deilige poeng

Vi vinner 4-3 over Stabæk på Sparebanken Sør Arena! Både Marius Nordal og Nicholas Pignatel Jenssen havnet på scoringslisten.

Søndag ettermiddag tok vi imot Stabæk på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #13.

Vi åpnet kampen friskt og vår kaptein Eirik Schulze fikk en kjempemulighet tidlig i kampen, men satt ballen like utenfor venstre stolpe. I det 9 spilleminutt kombinerte Mathias Grundetjern og Sander Sjøkvist fint på høyre side, før sistnevnte fant Eirik Schulze i boks. Skuddet til Eirik ble reddet, men Mathias var våken og fikk satt ballen i mål. 1-0 til Start!

Dessverre tok det ikke lang tid før gjestene reduserte til 1-1 etter scoring av Nicolas Walstad etter tolv spilte minutter.

Vi startet å etablere spillet høyt i banen og presset Stabæk lave. Kaya Makosso fikk testet skuddfoten fra 20 meter etter 34 minutter, men skuddet gikk til side for mål. Det så ut som det gikk mot uavgjort til pause, men det var før Kaya Makosso fant Mathias Grundetjern på høyre kant, som dyttet den videre til Tom Strannegård like utenfor 16-meteren. Tom fyrte av et godt skudd som endte bak Rossbach i mål.
2-1 til Start og var også resultatet til pause!

Like etter pausen kastet Sander Sjøkvist ballen langt inn i Stabæks 16-meter fra sidelinjen, som Sivert Sira Hansen fikk stusset videre inn i boksen. Og hvem andre enn tidligere Stabæk-spiller, Nicholas Pignatel Jenssen fikk ballen og brassesparket ballen i mål med en mann i rygg! 3-1 til Start mot Stabæk.

Men vi var ikke ferdig der! Eirik Schulze finner unggutten Marius Nordal foran mål og Marius gjorde ingen feil og satt ballen pent nede i høyre hjørne. 4-1 til Start!

Etter 66 spilte minutter fikk Stabæk sitt andre for dagen etter en god avslutning av William Wendt. 4-2.

Vi ble presset lavere, men sto godt imot presset til Stabæk fram til det 81 minutt, da Andreas Victorio fikk satt Stabæks tredje. Heldigvis holdt vi ledelsen helt inn til kampslutt og tar en seier 4-3 over Stabæk.

Tre viktige poeng blir på Sparebanken Sør Arena! Neste hjemmekamp er mot Vålerenga 20. Juli.