Andre borteseier på rad etter forrykende kamp på Nadderud lørdag ettermiddag!

Tre deilige poeng på Nadderud!

I dag gjestet vi Stabæk på Nadderud Stadion i OBOS-ligaen runde #23.

Første omgang

Vertene startet kampen aggressivt og fikk tidlig betalt. Stabæk tok ledelsen etter kun 6 minutter da Bassekou Diabaté satt ballen i mål. 1-0 til Stabæk.

Etter 13 minutter ble Mustapha Isah spilt alene gjennom og fikk nesten fyrt av et skudd, men Stabæk-forsvaret fikk akkurat blokkert muligheten.

Vi slet med å finne en god rytme i spillet vårt og Stabæk fikk oss til å tape en del ball. Like over halvtimen satt likevel utligningen! Fredrik Pålerud kastet et langt innkast inn i boksen til Stabæk. Ballen falt ned i feltet og kaptein Eirik Schulze fikk satt ballen i mål! 1-1 mellom lagene på Nadderud.

Helt på tampen av omgangen tok vi ledelsen etter et selvmål av hjemmelaget. Ludvig Begby slo et godt innlegg inn i boks, som Stabæks sisteskanse Sondre Rossbach glapp i boks og ballen trillet mot mål. Forsvarspiller Jon Haukvik Øya forsøkte å klarere ballen bort, men forsøket gikk i stangen og inn i mål! 1-2 til Start!

Andre omgang

I starten av andre omgang kom Tom Strannegård seg til en god posisjon utenfor 16-meteren til Stabæk og prøvde et skudd. Forsøket gikk like til side for mål. Etter 50 minutter spilt kontret Stabæk på oss og satt sitt andre mål. 2-2 mellom lagene.

Men det var ikke uavgjort lenge. Eirik Schulze spilte gjennom Mathias Grundetjern, som fikk sendt ballen videre til Isah, som hælflikker ballen i mål og vi var tilbakei i ledelsen med 2-3!

Like etter forsøkte Pålerud seg på et skudd fra langt hold, men Rossbach fikk kontroll på skuddet. Etter 55 spilte minutter fikk Stabæk straffe, men vår sisteskanse Jacob Pryts reddet mesterlig og vi beholdt ledelsen.

Etter 67 minutter spilt, kom Isah seg fri igjen og satt fart mot mål. Han fyrte av et skudd, men forsøket sniker seg over tverrligger og ut. Sigurd Grønli prøvde seg også med et skudd fra langt hold 10 minutter senere, men keeper hadde kontroll på ballen.

Etter 84 minutter spilt tredde Sigurd Grønli gjennom Håkon Lorentzen, som akkurat ikke fikk satt ballen i mål. Kaptein Eirik Schulze forsøkte seg på en frekk volley etter 89 minutter, men ballen gikk i tverrligger. Det ble spennende på slutten, men vi sto i mot og tok med oss tre poeng hjem til Kristiansand.