Uavgjort i Mandal

Det endte 2-2 mellom Start og Bryne i Idrettsparken.

I dag tok vi turen til Mandal for å møte Bryne til treningskamp i Idrettsparken. Begge nysigneringene Sigurd Grønli og Håkon Lorentzen startet kampen.

De første 10 minuttene var jevnspilte mellom lagene. Vi trillet mye ball og men kom ikke til de store mulighetene. Etter 23 minutter spilt, fikk vi frispark som Tom Strannegård slo inn i Brynes 16-meter. Der inne ventet Håkon Lorentzen, som fikk fyrt av et skudd mot mål, men ballen treffer tverrligger og ut. Like etter kommer Brynes Alfred Scriven alene gjennom mot mål, men Jasper Silva Torkildsen vartet opp med en kjemperedning og fortsatt 0-0.

Etter 29 spilte minutter fikk vi nok et frispark som Tom slo inn i boks. Der ventet Sivert Sira Hansen på bakerste stolpe og fikk stanget den inn bak Brynes keeper Igor Spiridonov. 0-1 til Start! Etter 35 minutter fikk Bryne straffe etter en hard duell i feltet og Andreas Dybevik satt straffen i mål og lagene var like langt. Like før pause satt Dybevik sitt andre for dagen etter en god kontring av Bryne og 2-1 til laget fra Jæren. Dette ble også resultatet til pause.

I starten av 2. omgang vartet Lukas Jonsson opp med to kjemperedninger etter å ha blitt byttet på etter hvilen for Jasper. Etter 65 minutter fikk Fredrik Pålerud fyrt av et skudd etter mye bra forarbeid. Skuddet gikk i en Bryne-spiller, men returen landet hos Deni Dashaev, som skjøt ved kanten av 16-meteren. Venstrebacken gjorde ingen feil og satt den nede i høyre hjørnet i Brynes mål og 2-2 mellom lagene.

Begge lag kom til flere muligheter, men igjen så jevnet kampen seg mer ut. Kampen ender 2-2 mellom lagene.