Tomhendt hjem fra Raufoss

Det endte med et 2-1 tap mot Raufoss på NAMMO stadion.

Vi gjestet Raufoss på NAMMO stadion i OBOS-ligaen runde #14.

Vi gikk rett i strupen på hjemmelaget og kun etter fire minutter scoret Jesper Gregersen til 0-1 etter Raufoss-keeperen ikke fikk hendene godt på ballen. Vi fortsatte å presse Raufoss lave og kom til mange gode sjanser. Med tiden jevnet kampen seg likevel mer ut og flere sjanser til begge lag.

Etter 27 spilte minutter fikk Eirik Schulze en kjempemulighet foran mål etter et langt innkast av Sander Sjøkvist, som Fabian Ness får sendt lavt inn i boks. Dessverre fikk ikke vår kaptein ballen inn i Raufoss-målet. Etter 40 spilte minutter, utlignet Raufoss etter scoring av Jakob Ørsahl. Dermed gikk vi til pause med 1-1

I starten av andre omgang var det igjen jevnt og en kamp om kontroll på midtbanen. Etter 57 minutter spilt, fikk Raufoss sitt andre mål for dagen og 2-1 til hjemmelaget. Utover omgangen kom vi til flere sjanser, men vi stanget mot Raufoss-forsvaret. Vi la oss høyere i banen og presset Raufoss, som tok seg god tid med ball. Raufoss fikk etter 83 minutter en kjempemulighet for sitt tredje mål, men Sivert Sira Hansen var god og reddet ballen på strek.

Etter 85 minutter fikk Alagie Sanyang en kjempesjanse til å utligne for oss, men dessverre var Raufoss sin keeper våken og fikk reddet skuddet.

Kristoffer Hoven var utrolig nærme med å sette 2-2 også, men ballen ville ikke i mål. Vi klarte ikke å skape utligningen og det endte 2-1 til Raufoss.