Tobias synger Starthymnen i helgens to Start-kamper

Tobias Severinsen skal synge Starthymnen både når IK Start møter Bryne på lørdag og når Start kvinner tar imot Klepp til opprykksfinale på søndag! Foto: Lars Gunnar Liestøl.

Annonse:

- Det kommer til å bli helt magisk å synge på Sparebanken Sør Arena! Stadion-lyden er fantastisk og gir en kjempebra klang. Det blir gøy å synge både på lørdag og søndag, sier Tobias.

15-åringen fra Søgne har god erfaring med å stå på scenen, tross sin unge alder: 

- Jeg har sunget mye! Blant annet mye i Søgne misjonskirke og på scenen andre steder. Jeg har spilt i Kaptein Sabeltann-forestillingene som Pinky i 4 år nå og stortrives med det! Akkurat nå er jeg på Kilden og er med i "En julefortelling" av Charles Dickens. Jeg er også med i musikalen "Kvakk" på Knuden Kristiansand Kulturskole, som er historien om den stygge andungen, som jeg er så heldig å ha hovedrollen i, sier Tobias og fortsetter:

 - Familien er supportere og veldig interessert i Start! Jeg prøver å følge med så godt jeg kan på laget mellom all aktiviteten i hverdagen. Jeg spiller blant annet fotball selv også for Søgne Fotballklubb.

Tobias gleder seg til å synge lørdag og søndag!
Tobias gleder seg til å synge lørdag og søndag!

Ikke første gang Tobias synger hymnen

Det blir ikke første gang 10-klassingen står foran Londsia på kampdag. Allerede tidligere i år, sang han hymnen på kampdag på Sparebanken Sør Arena. Han har også sunget på en Start Kvinner kamp tidligere.

- Jeg har sunget foran publikummet på stadion før, men det er likevel spennende og gøy, sier Tobias.

Vi gleder oss masse til å høre Tobias fremføre hymnen igjen på lørdag klokken 17:00 OG søndag klokken 13:00, når Start Kvinner tar imot Klepp!

Annonse fra Obos-ligaen: