Tap på overtid mot Vålerenga

Vi ledet, men det ble tap på overtid på Sparebanken Sør Arena mot serielederen.

Vi tok imot Vålerenga på Sparebanken Sør Arena lørdag ettermiddag i OBOS-ligaen runde #15 med nesten 7000 tilskuere på tribunen.

Vi åpnet friskt og debutant Sigurd Grønli fikk nesten satt ballen i mål etter kun 4 minutter, men Vålerengas keeper, Sjøeng, var våken og fikk avverget målet. Etter 9 minutter fant Deni Dashaev Håkon Lorentzen inne i feltet til Vålerenga, men spissen fikk ikke ballen på mål.

Etter 20 minutter spilt, satt Sander Sjøkvist på turboen mot feltet til Vålerenga og fyrte av et skudd. Igjen så var Sjøeng våken og gjør nok en god redning. Like etter kom VIFs El Abdellaoui gjennom på en kontring, men Jasper Silva Torkildsen var iskald og reddet skuddet.

Vi fortsatte å presse Vålerenga og spilte offensivt. Over halvtimen hadde vi flere skudd mot Vålerengas mål, men ingen scoring. Blant annet prøvde Kaya Makosso seg på et langskudd som gikk via Sigurd, men den landet i hendene til keeper. Dermed gikk lagene til pause 0-0 i en omgang der vi skapte mest.

Vi startet 2. omgang med å ta imot press fra Vålerenga, men forsvarte oss godt. Etter 52 minutter kom Mathias Grundetjern seg gjennom på høyrekanten og fikk ballen på mål. Igjen, så sitter den ikke i nettet grunnet Sjøeng. Mathias var frampå minutter senere, men denne gangen treffer skuddet en Vålerenga-spiller.

Etter 63 minutter spilt satt den endelig i mål! Håkon Lorentzen fikk sendt gjennom venstreback Deni Dashaev som fyrer av et skudd. Den går i høyre stolpe og inn i mål og 1-0 til Start! Vålerenga forsøkte å mane fram en egen scoring og etter 76 minutter fikk de betalt. Henrik Bjørdal fikk satt den i nettet og 1-1 mellom lagene.

Det så ut til at det skulle bli 1-1, men på overtid satt Vålerenga et mål til og 1-2 ble et faktum. Vi spilte en god kamp, men VIF tar de tre poengene.