Tap i Ålesund

Det endte med et 3-1 tap mot Aalesund på Color Line Stadion.

I kveld gjestet vi Aalesund på Color Line Stadion i OBOS-ligaen runde 27.

Første omgang

Aalesund fikk en drømmeåpning og Marcus Rafferty satt ballen i nettet etter kun 2 minutter spilt og 1-0. Kun 5 minutter etterpå var samme mann fremme igjen og satt ballen i nettet og 2-0 ledelse til Aalesund.

Håkon Lorentzen kom til en god mulighet foran Aalesund-målet etter at Ludvig Begby slo en fin ball inn i feltet. Spissen headet ballen, men den gikk over mål og ingen redusering. Vi spilte oss mer inn i kampen, men uten å skape de store mulighetene. Aalesund skapte mer, men mål nummer tre uteble. Dermed gikk lagene til pause med en 2-0 ledelse til hjemmelaget.

Andre omgang

I starten av andre omgang var Aalesund frampå igjen, men keeper Jacob Pryts var våken og reddet begge forsøkene fra vertene. Vi slet med å skape sjansene og Aalesund kom best i gang i andre omgang. Etter 58 minutter spilt, fant Håkon midtbanespiller Kaya Makosso, som forsøkte seg med et skudd. Forsøket ble blokkert og ut til hjørnespark.

Like etter foretok vi flere offensive bytter, men ballen ville ikke i mål. Istedenfor var Aalesund effektive og satt nok et mål og sitt tredje for kvelden, 3-0. Kristoffer Hoven fikk muligheten fra skrått hold, men forsøket landet i hendene til Aalesunds sisteskanse.

Vi presset på de siste minuttene, blant annet et godt slått innlegg av Herolind Shala, som Eythor Bjørgolfsson akkurat ikke fikk satt i nettet på bakerste stolpe.

På tampen av kampen fikk Aalesund-spiller Sander Kilen rødt kort og Eythor Bjørgolfsson fikk en redusering før sluttsignalet kom og kampen endte 3-1 til vertene.