Uavgjort mot Staal Jørpeland for Start 2

De tre poengene glapp på tampen mot Staal Jørpeland

Start 2 tok imot Staal Jørpeland til kamp i Norsk Tipping-Ligaen avd. 2 i dag på Sparebanken Sør Arena.

Vi startet kampen med å presse Staal og fikk betalt tidlig. Aloniab Elfu hadde et nydelig dribleraid og sendte ballen videre til en våken David Lunde, som fikk satt ballen pent i mål! 1-0 til Start 2 etter fem minutter! Etter 18 spilte minutter, fikk Aloniab Elfu en kjempemulighet i Staals 16-meter til å øke ledelsen til 2-0, men skuddet gikk utenfor mål.

Etter 25 minutter spilt, stjal Abdirahim Ahmednur  ballen fra en Staal-stopper og kom seg alene med keeper. Dessverre var Staal-keeperen Theodor Fevang våken og fikk reddet skuddet fra vår unge spiss.

Like etter kommer Ahmednur gjennom med Fevang igjen, men denne gangen blir spissen tatt av Staals keeper som får direkte rødt kort for felingen. Dermed ble bortelaget redusert til ti mann. Begge lag kom til flere muligheter utover i omgangen, men Start gikk til pause med 1-0 ledelse.

Etter 58 minutter spilt, så fikk Ahmednur sendt ballen på tvers over Staals 16-meter og det er kun centimeter om å gjøre for at David Lunde fikk kontroll på ballen og kan sette den i nettet. I det 79 minutt fikk Staal sin andre utvisning for dagen.

Helt på tampen, i det 89. spilleminutt fikk Staal utligningen sin og 1-1 mellom lagene. Det ble også sluttresultatet i kampen.