To Start-spillere tatt ut til G16-landslagssamling

Leander Bjerke og Henrik Haraldsen er tatt ut til Nordisk mesterskap for G16-landslaget til Norge. Foto: Tor Erik Schrøder

Annonse:

Det norske G16-landslaget skal i periode 29. juli til 7. august delta i Nordisk Mesterskap i Sundsvall i Sverige. Med i troppen er Henrik Haraldsen og for første gang Leander Syvertsen Bjerke. Henrik har vært en fast spiller på G16 landslaget i to sesonger, mens Leander har sitt første uttak. 

Under oppholdet i Sundsvall vil de to 15-åringene og resten av landslaget møte G16 lagene til Sverige, Danmark og Finland.

- Det er gledelig å ha to spillere med på G16-landslaget. Leander har tatt store steg det siste året og er fast på Start 2 nå. Begge spillerne har en fortid i Randesund, så skryt til dem for godt arbeid med spillernes utvikling fra tidligere, sier hovedtrener for Start 2, Johan Gjønnes Nilsen.

- Vi gratulerer med uttaket av Henrik og Leander på G16-landslaget. Henrik har vært fast spiller på dette laget og det er ekstra hyggelig og vel fortjent at Leander også får sjansen nå. Leander har hatt stor utvikling, spiller mye i 3.divisjon og jobber hardt hver eneste dag, sier utviklingsleder Tomi Markovski.  

IK Start gratulerer guttene med uttaket og ønsker dem masse lykke til i Sverige!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.07.2024, oppdatert: 13.07.2024
Skrevet av: Vetle Stousland