Tap for Start 2 mot Sandefjord 2

Det endte 0-4 mellom Start 2 og Sandefjord 2 på Sparebanken Sør Arena. Foto: Daniel Haus (Arkivbilde)

Start 2 tok imot Sandefjord 2 på Sparebanken Sør Arena i Norsk Tipping-Ligaen avd. 2 i dag.

Sandefjord 2 åpnet kampen godt og kom tidlig til skuddmulighet, men Herman Johnsen reddet skuddet og dommer blåser i tillegg offside på returen, da Sandefjords Sebastian Mathisen var i offside.

Vi fikk etter hvert jevnet kampen mer ut, men det var Sandefjord som stod for det meste av ballføringen de første 30 minuttene. Vi ble presset mye ned i egen banehalvdel, men klarte å forsvare oss mot et godt, ballspillende Sandefjord.

I det 43. spilleminutt la Altin Ujkani et bra innlegg inn i Sandefjords 16-meter, der Sander Svela ventet. Ballen landet på spissens panne, men Sander fikk ikke styrt den mot mål. Helt på tampen av 1. omgang kom David Lunde seg i god posisjon like utenfor boksen til Sandefjord og testet skuddfoten fra 16 meter. Skuddet var godt, men bortelagets keeper, Alf Lukas Grønneberg gikk ut i full strekk og reddet skuddet. Dermed gikk lagene til pause med ingen mål og 0-0.

I starten av 2. omgang sendte Christian Wahlstrøm ballen til David Lunde som fikk muligheten til nok et skudd fra samme hold som sist, men denne gangen gikk ballen like over mål. Etter 53 spilte minutter tok Sander Svela med seg ballen og kom i full spurt mot Sandefjords mål. Spissen fyrte av fra distanse med bra treff, men igjen så var Grønneberg våken og reddet nok et skudd.

Etter 59 minutter fikk Sandefjord hull på forsvaret vårt og Sebastian Mathisen fikk satt ballen i mål etter godt forarbeid av Marcus Melchior. 0-1 til Sandefjord 2. Fem minutter senere fikk Sandefjord en corner, som Storm Karlsen slo inn i boks og Sebastian Mathisen satt sitt andre mål for dagen med en heading. 0-2 til Sandefjord 2.

Start kom til et par muligheter, men slet med å svare på scoringene til Sandefjord. I det 75 spilleminutt fikk Sandefjord frispark i god posisjon og Storm Karlsen satt ballen nede i høyre hjørnet og 0-3 til Sandefjord 2. Deretter økte gjestene til 0-4 når Mathisen scoret sitt tredje for dagen. Dette ble også sluttresultatet i kampen.