Tap for Start 2 mot MK

Det endte med et 3-2 tap i Mandal for Start 2. Foto: Arkivbilde

I dag var det duket for lokalderby da vi tok turen til Mandal for å møte Mandalskameratene i Idrettsparken i Norsk Tipping-Ligaen avd. 2. Med mye publikum på stadion (823) og fint vær, var det gode rammer for en spennende fotballkamp.

Kampen begynte ganske jevnt, og det ble en stillingskrig mellom lagene. Kristoffer Hoven kom seg til en mulighet etter 9 minutter spilt, men spissen ble ubesluttsom og fikk ikke fyrt av et skudd mot mål. Etter 22 minutter spilt fikk MK frispark i god posisjon og slo ballen inn i 16-meteren vår. Etter mye klabb og babb i og rundt feltet, landet ballen hos Isac Karlsen, som fikk satt den i mål. 1-0 til vertene.

Etter 35 minutter, fyrte Mathias Lande et skudd mot mål som keeper reddet, men Kristoffer Hoven plukket returen og satt den i mål. 1-1 og like langt, men Hoven var ikke ferdig der. Like etter sendte Mathias Lande ballen til spissen som ladet kanonen og sendte ballen rett i mål! 1-2 til IK Start! Dessverre ville ikke Isac Karlsen være noe dårligere enn vår høyreiste spiss og kun to minutter etter Hovens mål, headet Karlsen ballen i mål for MK og 2-2 mellom lagene. Dette ble også resultatet til pause i Idrettsparken.

I starten av 2. omgang fikk MK straffe og det så ut til at vertene skulle gå opp i ledelsen igjen. Men Start-keeper Jon Finsådal-Kristensen gjorde en kjemperedning og fortsatt uavgjort mellom lagene.

Mandalskameratene presset på og fikk uttelling i det 63 spilleminutt, da Dejan Prelevic fikk satt ballen i mål og 3-2 til MK. Vi slet med å skape de store sjansene og MK fikk trille mye ball. Like før slutt fikk Start frispark i god posisjon og Sander Svela fyrte av et godt skudd som MK sin keeper fikk reddet, men returen landet hos Henrik Haraldsen som satt ballen i mål, men dommer dømte offside og utligningen ble ikke stående.

Vi fortsatte å presse for en scoring, men det endte 3-2 til Mandalskameratene i Mandal.