Seier i Sandefjord for G15

Mens A-laget var i Sandnes på lørdag, var G15 på tur til Sandefjord. Det endte med en 3-6 seier til guttene!

Kampen i Sandefjord startet ikke optimalt og etter 13 minutter lå guttene i gult og svart allerede under med to mål. Men guttene viste moral og evner og kampen jevnet seg ut. Magnus Lie og Lukas Koveland vartet etterhvert opp med hver sin scoring og 2-2 mellom lagene like over halvtimen spilt.

Dessverre, like får pause, scoret Sandefjord på en corner. Dermed var det Sandefjord som kunne gå til pause med ledelse.

Etter pause viste laget moral, kvalitet og vinnervilje. Emil Rygsether utliknet til 3-3, før Felix Van Den Beld headet inn 4-3 på corner etter 57 minutter spilt og vi tok ledelsen på Jotun Arena.

Vi tok virkelig kontroll på kampen etter dette og Sandefjord hang ikke lenger med. Jesper Svad og Sondre Jørgensen la på til 5-3 og 6-3 i det 75- og 77 spilleminutt.

- Spillerne viser en kvalitet med å kunne reise seg slik som de gjorde i dag. Vinnerviljen var stor, sier hovedtrener Erik Mykland.

Kampen endte 3-6 og vi tar med oss en god prestasjon og tre poeng hjem til Kristiansand!