Seier for G15 i sesongens siste hjemmekamp

Start G15 slo Vålerenga hele 5-1 på Sparebanken Sør Arena på søndag.

Første omgang

Årets siste hjemmekamp for G15 ble spilt mot VIF og det ble en komfortabel seier. Vi kontrollerer kampen fra start og går fortjent opp i 1-0 på corner. Sondre Jørgensen dundrer ballen på halv volley via stanga, helt oppe i krysset etter 26 minutter spilt. Julian Håbesland legger på til 2-0 på straffe etter 29 minutter spilt.

Etter skåringene spiller vi kontrollert fremoverrettet og skaper 2-3 sjanser til å gå opp i 3-0, men det er i stedet Vålerenga som pirker inn 2-1 etter ett fint angrep 3 like før pause. En veldig bra omgang av oss der vi finner en fin rytme i spillet vårt.

Andre omgang

Andre omgang er vi enda mer dominerende enn første og VIF spillerne er slitne etter å ha løpt etter ball og uten ball i store deler av første omgang. Det åpner seg store rom som vi utnytter strålende. Marius Terjesen legger på til 3-1 etter 59 minutter spilt, etter fint forarbeide av Felix Van Den Beld.

Vi tar fullstendig over kampen og Magnus Lie finter bort en Vålerenga stopper på 16-meteren og legger ballen pent i lengste med venstre foten sin like over timen spilt. Guttene fullfører kampen med stil og Felix header ballen i mål etter corner i det 88 min.

En solid gjennomført kamp med innslag av lekkert spill og teknikk. Dermed er siste hjemmekamp spilt for G15 denne sesongen. Siste kamp er mot Stabæk på lørdag 26.10 i Bærum.