Målshow og seier mot Jerv for G19

Start G19 slo Jerv G19 hele 6-3 i går i sommersola på Sparebanken Sør Arena. Start spilte en god offensiv kamp og kvalifiserte seg videre til neste runde i norgesmesterskapet for G19.

Både Henrik Haraldsen, Lukas Hjelleset Gausdal og Ahmednur Abdirahim Mohamud kom på scoringslisten, men kampens store spiller var David Lunde som scoret et hattrick på kun 42 minutter mot gjestene fra Grimstad. Jacob Sheridan Kolbeinshavn startet sin første kamp for G19 og kunne akkreditere seg med to målgivende pasninger når dommeren blåste av kampen.

Hovedtrener Johan Gjønnes Nilsen er fornøyd med resultatet: "Guttene spiller en veldig god 1. omgang og et strålende hattrick av David. Vi er det siste laget igjen fra Agder nå i G19 NM og vi har ambisjoner om å gå langt i turneringen".