Oppsummering av helgens kamper for G15 og G17 på Sparebanken Sør Arena.

Både G15 og G17 var i aksjon på lørdag. Dessverre ble det en tøff dag for lagene. Foto: Daniel Haus (Arkivbilde)

Mens A-laget spilte kamp i Bærum, var både G15 og G17 i aksjon på Sparebanken Sør Arena.

Start G15 0-4 Stabæk G15

G15 sparket i gang helgen med den første kampen for dagen klokken 13:00. Dessverre ble det en tøff kamp mot et godt Stabæk-lag. Gjestene scoret tidlig og gikk til pause med 0-2. Selv om kampen var relativ jevn, var Stabæk mer effektive og vant kampen 0-4.

- Vi jobber godt, tross resultatet. Kampen er jevn, men Stabæk er mer effektive enn oss. Vi hadde mange hospitanter med på laget denne helgen og det var gøy å få sett dem i aksjon, sier utviklingsleder Johan Gjønnes Nilsen.

Med dette er ikke Start G15 lengre ubeseiret i OBOS-nasjonal G15 sluttspill Høst gruppe B. Likevel er guttene på en 2.plass med like mange poeng som Stabæk (med en mindre kamp spilt). Neste kamp for G15 er 28. september mot Sandefjord på Jotun Arena.

Start G17 1-2 Sarpsborg 08 G15

Klokken 15:00 var det duket for ny kamp. Denne gangen var det Start G17 som tok imot Sarpsborg 08 G17 til kamp. Guttene kom inn til kampen med to seire på rad mot Mjøndalen og Raufoss. Kampen mot Sarpsborg skulle vise seg å være hakke tøffere.

Aleksander Kovac scoret like over halvtimen og vi gikk til pause med 1-0 ledelse. Dessverre utlignet Sarpsborg tidlig i andre omgang og tok ledelsen etter 66 minutter spilt. Selv om vi presset på i sluttminuttene måtte vi se oss slått av et godt Sarpsborg-lag.

- I første omgang er vi gode. Vi skaper ting og kommer til gode sjanser. Dessverre scorer Sarpsborg tidlig i andre omgang og det blir et mer kaotisk kampbilde. Vi kommer oss mer inn i kampen igjen, særlig de siste 15 minuttene, men ballen ville ikke i mål, sier hovedtrener for G17 Thomas Ferreira.

Start G17 ligger dermed på en 5.plass i OBOS Nasjonal G17 - 2. divisjon avd. B. Neste kamp er 5. oktober mot Strømsgodset på Marienlyst stadion.