Sebastian Griesbeck er klar for IK Start

Tyskeren signerer en kontrakt ut 2025.

Annonse:

IK Start er enige med Sebastian Greisbeck om en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. Sebastian kommer gratis til klubben etter at kontrakten med tyske Eintracht Braunschweig gikk ut i sommer.

- Jeg er veldig glad for å være her! Jeg vil komme i gang så fort som mulig og bidra på laget. Det er første gang jeg spiller utenfor Tyskland, så det er spennende. Norge er et vakkert land og jeg har spilt med flere nordmenn gjennom årene, så det at jeg får spille her nå er gøy, sier Sebastian og fortsetter: 

-  Som spiller er jeg fysisk og jeg liker å gå i dueller. Styrken min er en viktig del av hvordan jeg spiller og jeg ønsker å kjempe på banen.

Sebastian har en lang spillerkarriere i Tyskland. Nå går turen til Norge og IK Start.
Sebastian har en lang spillerkarriere i Tyskland. Nå går turen til Norge og IK Start.

Rutine og erfaring

Sebastian har spilt hele sin karriere i Tyskland, for blant annet lag som Heidenheim, Union Berlin og Greuther Fürth. I sin tid i Union Berlin spilte han blant annet med den norske landslagsspilleren Julian Ryerson.

Hovedtrener Azar Karadas liker erfaringen som Sebastian bringer med seg:

-  Jeg er glad Sebastian valgte å komme til Start. Han er en robust spiller som gir oss alternativer og bringer mye erfaring med seg til spillergruppen, sier Azar 

Velkommen til klubben, Sebastian!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.08.2024, oppdatert: 19.08.2024
Skrevet av: Vetle Stousland