- Kjempefornøyd med guttene

Start-trener Steinar Pedersen er naturlig nok godt fornøyd med seier i lokaloppgjøret mot Jerv i Grimstad. (Foto: NTB Scanpix)

- Det var veldig deilig. Jeg er kjempefornøyd med guttene. De løper, sliter, jobber og spiller bra i perioder. Vi er litt avventende i begynnelsen og gir midtbanen litt for mye tid og får slå baller. Da er vi litt passive. Men da vi får justert det, gjennomfører vi den siste timen veldig bra. Guttene legger ned en fantastisk innsats i dag, sier Pedersen.

Annonse:
Skålevik og Hadzic

Med to nye mål av Steffen Lie Skålevik, har spissen på utlån fra Brann fått en god start i Start-drakten. Det gleder Start-treneren.

- Steffen scorer mål og gjør det en spiss skal gjøre. I tillegg gjør han en haug med andre ting som en lagspiller gjør i forhold til å jobbe hardt og legge ned en fantastisk innsats for laget. Han har kommet godt i gang, og vi er veldig glad for at han er hos oss, sier Pedersen.

I tillegg kunne han glede seg over at Adnan Hadzic fikk sin første scoring i Start-drakta da han punkterte kampen på overtid.

- Det var en god kontring med fire friske bein med Jens Skogmo og Adnan som kommer inn og setter spikeren i kista. Det var fantastisk deilig å se den gå i mål. Hver kamp, hver seier og hvert poeng er viktig på det vi har jaktet på hele tiden, sier Pedersen.

Toppkamp neste

Start står nå med ti seriekamper på rad uten tap. Neste kamp er hjemme mot serieleder Bodø/Glimt tirsdag 12. september, en kamp treneren ser frem til.

- Det er bare å glede deg, forberede seg og være klar til den matchen. Det blir en fin kamp å få nå. Vi er i en veldig god form om dagen, avslutter Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: