Jesper Gregersen går til Sarpsborg 08

Jesper Gregersen går fra IK Start til Sarpsborg 08. Foto: Tor Erik Schrøder

Annonse:

IK Start og Sarpsborg 08 har kommet til enighet om en overgang for Jesper Gregersen. Jesper er oppvokst på Lund og har spilt hele sin karriere i Start. Nå har midtbanespilleren et ønske om en ny utfordring utenfor Kristiansand og flytter dermed østover til Sarpsborg.

- Start har vært livet mitt så lenge jeg kan huske. Jeg er veldig stolt og heldig som har fått spille med så mange gode og dyktige spillere, trenere og ikke minst foran fantastiske fans, sier Jesper Gregersen og fortsetter:

- Jeg kommer til å være en stor fan av Start og følge med på alle kamper fremover. Så er jeg sikker på at vi ses engang i fremtiden!

Mange kamper i gult og svart

Jesper Gregersen har 42 kamper og to mål for A-laget til Start. Totalt har han opparbeidet seg 129 kamper for klubben i løpet av årene. Han har også spilt 3 kamper for U20-landslaget til Norge, der han står med 2 mål. 

- Jesper er et fint menneske som vi hadde et ønske om å beholde, men han ville ha nye utfordringer. Vi ønsker han lykke til og vi vil følge med på han videre, sier hovedtrener Azar Karadas.

Vi ønsker Jesper masse lykke til i Sarpsborg og takker for innsatsen hans i IK Start!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.07.2024, oppdatert: 28.08.2024
Skrevet av: Vetle Stousland