Eirik Schulze forlenger med Start

IK Start og Eirik Schulze er enige om en forlengelse av kontrakten.

Annonse:

Vår kaptein Eirik Schulze har signert ny kontrakt med IK Start. Kontrakten går over 3 år.

- Jeg er stolt og glad over å ha signert ny kontrakt med Start! Det er her jeg vil være og føler meg privilegert som kan spille for hele Agders fotballklubb. Jeg er her for å gi alt for laget og jeg vil gi supporterne den oppturen de fortjener. Det har vært en veldig fin prosess med klubben og setter pris på den tilliten som har blitt gitt til meg, sier Eirik.

eirik schulze tor erik Schrøder.jpg
Eirik Schulze har vært i klubben siden 2020. Foto: Tor Erik Schrøder

- Det er en spennende tid å være med i Start. Klubben har en spennende og fin spillergruppe med masse potensiale som jobber hardt hver dag. Retningen klubben går er positiv og jeg gleder meg til å være en del av den de neste årene, fortsetter Eirik.

Mange år i klubben

Eirik kom til Start i 2020 etter perioder i klubber som Mandalskameratene, Viking og Sogndal. Siden da har midtbanespilleren spilt 111 kamper for Starts A-lag og scoret 37 mål. I 2020 ble han blant annet toppscorer for klubben med 9 mål i Eliteserien. I årets sesong har han scoret noen viktige mål, blant annet på overtid mot Sogndal på Sparebanken Sør Arena.

Hovedtrener Azar Karadas er fornøyd med at Eirik blir i klubben:

- Jeg er glad for at Eirik har signert og vil være med å bygge klubben videre i fremtiden! Han er en kulturbærer og han har flere gode år foran seg i Start-drakt, sier Azar.

DSC_0349 kopi.jpg
Eirik og Azar ser fram til å fortsette samarbeidet.

Daglig leder, Sveinung Hedding-Valvik er glad for at samarbeidet med Eirik fortsetter:

- Det er gledelig å få med seg Eirik på den reisen som klubben skal ut på. Vi ønsker å bygge klubb og han vil bli en viktig del av dette. Eirik har stort engasjement for Start, både på og utenfor banen og vi ser frem til samarbeidet videre, sier Sveinung Hedding-Valvik.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.07.2024, oppdatert: 28.08.2024
Skrevet av: Vetle Stousland