Disse er med i kåringen om årets fotballfrivillig fra Start-familien

Det er tre kandidater som er med i kåringen "Årets fotballfrivillig" blant Start-familien!

Annonse:

OBOS har i høst jaktet frivillige i hele Fotball-Norge. Det har kommet nominasjoner fra både topp og bredde – og de er nå i gang med semifinale-avstemningen. Etter semifinalen skal de sitte igjen med 12 kandidater i finalen.

Årets Fotballfrivillig vinner gavekort på 15 000,-, samt 30 000,- til sin lokale klubb. I tillegg får alle finalister 10 000,- fra OBOS til sin klubb!

De nominerte:

Fra IK Start er det ildsjelen Rune Innbjo som er nominert for en finaleplass. Fra IK Start Kvinner er Kari Eliana Ohrvik Hjembo og Trond Magne Mæstad også nominert.

- Rune har vært frivillig i Start i 38 år og er for tiden soneleder ved inngang 7 på Sparebanken Sør Arena under kampdag. Der passer han på at alt er på stell og at kampdagen blir en god opplevelse for alle på stadion. Rune er alltid blid og det smitter over på andre verter og supportere! 

- Kari Eliana har jobbet frivillig i Sørlandsfotballen i mange år og har vært styreleder, fysisk trener og materialforvalter for Amazon Grimstad og er nå i IK Start Kvinner som forrige helg rykket opp til 1.divisjon. Kari setter alltid andre foran seg selv og har en utrolig god egenskap med å få alle på laget til å bli sett og hørt.

- Trond Magne Mæstad var med å starte opp IK Start Kvinner og er styreleder. Trond jobber knallhardt og kombinerer styrejobben med sin "vanlige" jobb. Han har sammen med andre fått IK Start Kvinner opp i 1. divisjon og også hjulpet klubben med å få et av de beste publikumssnittene i kvinnefotballen i Norge.

Stem på dine kandidater her!

NB: Enkelte kandidater har blitt lagt til i ettertid av artikkelens publisering, som blant annet Erik Ruthford Pedersen og Barrie Silk.

 

Annonse fra Obos-ligaen: