Dansk keeper signerer for IK Start

IK Start er enige med Silkeborg IF om en overgang for den 26 år unge keeperen, Jacob Pryts.

Annonse:

Den danske keeperen Jacob Pryts har i dag signert en kontrakt ut 2026 med IK Start, etter enighet med Silkeborg IF om en permanent overgang for spilleren.

- Jeg har et veldig godt førsteinntrykk av IK Start og Kristiansand. Stadion er flott og moderne og jeg gleder meg til å sette i gang! Jeg begynner nå et nytt kapittel i min karriere. Det er første gang at jeg ikke spiller i Danmark og det har vært et sterkt ønske for meg personlig å få prøve meg i et annet land og liga, sier Jacob og fortsetter:

- Jeg er en ballspillende keeper, som liker å ha ballen i beina. Jeg er også god i lufta og en bra skuddstopper, sier Jacob.

Erfaren keeper

Jacob har spilt hele sin karriere i Danmark og gikk gradene i Brøndbys fotballakademi som ung. Senere i karrieren har Jacob blant annet spilt for klubber som Fremad Amager, Næstved BK og Silkeborg IF. For Fremad Amager spilte 26-åringen hele 81 kamper. Han har også en rekke aldersbestemte landslagskamper for Danmark, der to av disse er for Danmarks U21-lag. 

Jacob har spilt hele sin karriere i Danmark. Nå tar han turen til Norge og IK Start!
Jacob har spilt hele sin karriere i Danmark. Nå tar han turen til Norge og IK Start!

Hovedtrener Azar Karadas er glad for at Jacob valgte Start:

-  Vi er veldig glad for å få Jacob på plass. Han forsterker keeper-teamet og kommer fra et sterkt treningsmiljø i et topplag i den danske Superligaen, sier Azar. 

Velkommen til IK Start, Jacob!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.08.2024, oppdatert: 27.08.2024
Skrevet av: Stephan Papa og Vetle Stousland