Billettinformasjon IK Start - Egersunds IK

I morgen, lørdag, møter vi Egersund til treningskamp på Sparebanken Sør Arena. Her følger litt praktisk informasjon rundt billetter og innslipp på kampdag. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Klokken 15:00 i morgen, lørdag, spiller vi årets første treningskamp på Sparebanken Sør Arena. Vi møter nyopprykkede Egersunds IK.

Kjøp billett eller sesongkort her

Sesongkort for 2024 er gyldig

Sesongkortet for 2024 er gyldig til denne kampen. Har du ikke enda kjøpt sesongkort er dette et fint tidspunkt å gjøre det på. Sesongkortet gjelder for alle seriekamper, i tillegg til treningskampene vi arrangerer. Enkeltbilletter til denne kampen koster 100,- for voksne og 50,- for 16-åringer og yngre.

Kom tidlig, ha billett klar og last ned billett-appen

Vi benytter kun inngang 1 på kampen. Gjør deg selv, andre supportere, og kamparrangørene en tjeneste med å kjøpe billett på forhånd. På den måten minimerer vi køen og billettkontroll og innslippet går mye enklere.

Kjøp billett eller sesongkort her

Vi oppfordrer alle til å møte opp tidlig og ha QR-koden til billett/sesongkort tilgjengelig ved ankomst. Billett blir sendt ut på e-post eller SMS ved bestilling. Det anbefales også å laste ned appen TicketCo Wallet (Android / iPhone). Med TicektCo sin app kan du enklere kjøpe billetter og holde kontroll over dine kjøpte billetter.

Vi gleder oss til å se dere på kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: